Sv. Ciril in Metod

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00.

Danes teden je 15. nedelja med letom. Ker bi na to nedeljo obhajali slovesnost zlate maše pokojnega nadškofa Urana, bomo v zahvalo za njegovo življenje in mašniško posvečenje obhajali zahvalno mašo ob 9.00, ki jo bo vodil dr. Roman Globokar. Po maši se bomo zadržali na župnijskem dvorišču, ob tem pa vas lepo prosimo, da ohranjate varno razdaljo tako med mašo kot tudi pri druženju. Gospodinje prosimo, da prinesete v soboto od 16.00 naprej v župnišče nekaj sladkih dobrot, le piškote in pecivo, ki se brez težav prime v roko!

Prišla je nova številka župnijskega oznanila, List svetega Martina.

ZARADI ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SO MASKE V ZAPRTIH PROSTORIH OBVEZNE, ZATO VAS PROSIMO, DA JIH NOSITE V CERKVI IN PRI ŽUPNIJSKIH SREČANJIH!

BODITE POZORNI NA SPREMEMBE PRI URAH IN BOGOSLUŽJIH V ŽUPNIJI!

Župnik prosi, da bi se odzvali prostovoljci za pomoč v župniji, in sicer:

  • v tem tednu bi bilo potrebno pokositi travo na župnijskem dvorišču
  • v soboto ob 9.00 prosimo nekaj prostovoljcev za čiščenje cerkve, iz župnišča pa bomo potrebno nekaj stvari prestaviti, ker bodo mojstri po 12. juliju prebelili nekatere prostore
  • zaradi selitve bo po 26. juliju potrebna pomoč pri čiščenju župnišča, pa tudi pri sami selitvi. Kdor je pripravljen župniku priskočiti na pomoč, naj se oglasi pri njemu osebno.