5. velikonočna nedelja

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje animatorjev oratorija ob 18.00, srečanje Župnijskega pastoralnega sveta pa ob 19.30.

Učenci 8. razreda veroučne šole pridejo k verouku v četrtek ob 17.00, namesto jutranje ure.

V četrtek bodo Četrtkovi pogovori o veri po maši ob 19.00. Vabljeni! Tema večera bo: Odnos kristjana do nekrščanskih verstev in njihovih tradicij. Vpliv vzhodne filozofije v Evropi.

Srečanje ljubljanskih ministrantov, ki je zadnjič odpadlo, bo v petek. Zberemo se ob 17.00. Nato bo spoznavanje življenja bl. Alojzija Grozdeta po poti na Šmarno goro, kjer bo maša in malica. Animatorji oratorija pa odhajajo na duhovno pripravo v Moravče. Podprimo jih z molitvijo!

Danes teden je 6. velikonočna nedelja. Žegnanje na Rašici bo ob 10.30. Pri vseh mašah bo redno mesečno darovanje za potrebe župnije.

Prišla je nova številka tednika Družina.

Slovenska Karitas prosi za darove za ponesrečene v potresu v Nepalu. Naslednjo nedeljo bodo na voljo položnice na mizi z oznanili, kdor bi lahko pomagal s svojim darom.

V Spodnjih Gameljnah smo začeli z zbiranjem sredstev za obnovo zvonika, na Rašici pa za obnovo notranjščine. Ko bomo imeli polovico sredstev, bomo začeli z delom. Svoj dar lahko oddate ključarjem ali na TRR župnije z opombo »Sp. Gameljne« oz. »Rašica«.