Bela nedelja

V naslednjem tednu je spet veroučna šola po urniku.

Jutri, v ponedeljek, bo ob 18.00 srečanje animatorjev oratorija v župnišču, ob 20.00 pa v domu sv. Vida v Šentvidu dekanijsko srečanje bralcev Božje besede z gostom, dramskim igralcem, Pavletom Ravnohribom. Vabljeni!

V sredo bo srečanje birmanskih animatorjev, ob 19.30 v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Vabljeni!

Sestanek uredniškega odbora Lista svetega Martina bo v petek, po maši ob 19.30.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti Zgornje Gameljne. Z ministranti se dobimo na vajah ob 9.00.

Danes teden je 3. velikonočna nedelja. Po vseh svetih mašah bo blagoslov prevoznih sredstev (avtomobilov, motorjev, koles, traktorjev …). V Tacnu bo obhajanje patrocinija, Jurijeva nedelja, z mašo ob 10.30. Blagoslov vozil bo po maši pri Bitencu. Popoldan ob 15.00 vabljeni na dekanijsko revijo cerkvenih pevskih zborov, ki bo v župnijski cerkvi v Preski.

Vokalna skupina Krila vabi na letni koncert. Z gosti, tamburaškim orkestrom Dobréč iz Dragatuša, se bo predstavila z najlepšimi napevi ansambla Avsenik in skladbami iz časov zlate slovenske popevke. Koncert bo v dvorani Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu, v soboto, 18. aprila, ob 20.00. Lepo vabljeni!

Pred praznikom prejema prvega svetega obhajila v maju prosimo farane, da bi molili za prvoobhajance v bližnji pripravi ter jim kupili Mali molitvenik (5 EUR).