5. postna nedelja (tiha)

Danes ob 15.00 je dekanijski križev pot v Žlebeh, župnija Preska. Skupina iz naše župnije gre peš ob 13.00 izpred župnišča. Lahko se pridružite!

Starše otrok veroučne šole vabimo k prvemu spomladanskemu srečanju, jutri, v ponedeljek, ob 18.30 v župnišču. Gost bo dramski igralec, g. Gregor Čušin.

V sredo je praznik Gospodovega oznanjenja. Sveti maši bosta ob 9.00 in 18.00.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bo v župnišču priprava staršev in botrov za krst. Krsti so v nedeljo po maši ob 9.00.

Križev pot v petek ob 18.00 pripravijo veroučenci 5. razreda. Za čiščenje učilnic v župnišču so od 18.00 naprej na vrsti starši učencev 6. razreda!

V soboto bo ob 16.00 priložnost za sveto spoved, saj bosta na voljo spovednika od drugod. Ob 20.00 pa bo dekanijsko srečanje mladine v župniji Ljubljana Podutik.

Danes teden je 6. postna nedelja, Cvetna. Blagoslov zelenja bo pred mašo na župnijskem dvorišču. Bog povrni za darove za oljčne vejice, ki jih boste danes namenili za župnije na Primorskem.

Na voljo je nova številka tednika Družina.

Postne karte lahko to nedeljo kupite za 5 EUR.

Pod korom v župnijski cerkvi je škatla za oljčne vejice, butare, stare podobice in druge blagoslovljene predmete, ki jih bomo sežgali pri velikonočnem ognju.

Nameni za svete maše so do konca junija zasedeni. Za drugo polovico leta (julij-december) lahko darujete od 1. junija naprej.