4. postna nedelja (laetare)

V petek se bomo poslovili od Antonije Medvešek iz Zg. Gameljn. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Srečanje biblične skupine bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30 v župnišču, sestanek Župnijskega gospodarskega sveta pa ob 19.00.

V četrtek je praznik sv. Jožefa, Jezusovega rednika. Sveti maši bosta ob 9.00 in 18.00. Pri večerni maši se nam bodo predstavili letošnji prvoobhajanci. Ob 18.45 bo srečanje birmanskih animatorjev.

Križev pot v petek ob 18.00 pripravijo veroučenci 4. razreda. Ob 19.00 bo sestanek uredniškega odbora Lista svetega Martina. Veroučenci 7. in 8. razreda, birmanski kandidati, ta dan odhajajo na duhovne vaje v Mekinje. Podprimo jih z molitvijo!

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti Srednje Gameljne in Rašica. Ministranti gredo na dekanijski izlet v Pleterje in Čateške toplice. Še danes se lahko prijavite!

Danes teden je 5. postna nedelja, Tiha. Pri maši bo mesečno darovanje za potrebe župnije. Popoldan ob 15.00 bo dekanijski križev pot v Žlebeh pri Preski. Predvidoma bo skupina iz naše župnije šla peš. Ura bo sporočena naslednjo nedeljo.

Na voljo je nova številka tednika Družina.

Postne karte lahko to nedeljo kupite za 2 EUR.

Pod korom v župnijski cerkvi je škatla za oljčne vejice, butare, stare podobice in druge blagoslovljene predmete, ki jih bomo sežgali pri velikonočnem ognju.