2. postna nedelja

Poslovili smo se od Antonije Cesar Srebrnič iz Grosuplja/Sp. Gameljn ter od Jožeta Ivanjka iz Tacna. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

Srečanje Župnijskega pastoralnega sveta bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30 v župnišču.

V sredo ob 18.30 bo prvo krajše srečanje animatorjev birmanskih skupin.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Novodobna gibanja v Cerkvi (Marijino delo, Neokatehumenat, Prenova v Duhu …).

Križev pot v petek ob 18.00 pripravijo veroučenci 2. razreda. Dopoldan bo obhajanje starejših in onemoglih po domovih, uro pred večerno mašo pa priložnost za sveto spoved.

Danes teden je 3. postna nedelja. Po vseh nedeljskih mašah boste lahko oddali svoj glas za kandidate za sestavo Župnijskega pastoralnega sveta 2015-2020. Ob 13.30 bomo odšli na križev pot na Gradišče pri Vipavi. Prijavite se lahko župniku osebno ali po maši v zakristiji. Cena je 12 EUR.

Na voljo je nova številka tednika Družina ter mesečnika Ognjišče.

Bog povrni vsem 35 faranom, ki ste postali duhovni botri našim birmanskim kandidatom in prispevali za Sveto pismo!

Postne karte lahko to nedeljo kupite za 1 EUR. Več o postni akciji si lahko preberete v Listu svetega Martina.

Mešani pevski zbor Gameljne in zbor prvošolcev OŠ Šmartno vabita na koncert, ki bo v nedeljo, 8. marca, ob 18.00 v Kulturnem domu v Gameljnah.

Takoj po maši lahko tisti, ki vas naslednjo nedeljo ne bo v župniji, prejmete volilni listič za ŽPS in ga oddate v poseben nabiralnik ali tistemu, ki vam je izročil listič.