Gospodovo razglašenje

Jutri, v ponedeljek, je tretji sveti večer, ko pokropimo in pokadimo svoje domove ter molimo za blagoslov. Srečanje ŽPS bo ob 20.00 v župnišču.

Praznik Gospodovega razglašenja (sv. Treh Kraljev) obhajamo v torek. Maši bosta v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00. Pri večerni maši nas bodo zopet obiskali koledniki, ki zbirajo sredstva za misijone ob trikraljevski akciji. Prejšnjo soboto so že zbrali 1.205 EUR. Bog povrni! Če bi se kdo želel pridružiti župniji Šentvid pri trikraljevskem pohodu na Komno, naj to sporoči župniku. Odhod z osebnimi avtomobili ob 17.00, zvečer bo v domu maša in večerja, povratek je predviden okrog polnoči.

V četrtek bo maša v župnijski cerkvi. Prepeval bo zbor Cantemus iz Kamnika. Ob 19.00 pa bodo Četrtkovi pogovori o veri. Gost bo prof. dr. Bogdan Dolenc, tema pa: Ekumenizem – odnosi med Cerkvami danes.

V soboto bo ministrantsko srečanje ob 9.00 v župnijski cerkvi.

Danes teden je Nedelja Jezusovega krsta, sklep božičnega časa. K maši ob 9.00 vabljene družine novokrščenih v letu 2014. Pri maši pa poje vokalna skupina Krila.

Na voljo je nova številka tednika Družina.

V župnijski pisarni že lahko naročite Mohorjevo zbirko za leto 2016. Cena je 45 EUR.

Ta mlad teater iz Šentvida vabi na premiero igre Tajno društvo PGC, ki bo v soboto, 10. januarja, ob 19.30, v Ljudskem domu v Šentvidu.