3. adventna nedelja (gaudete)

Poslovili smo se od Boštjana Erzarja iz Sp. Gameljn. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje biblične skupine ter sestanek za starše veroučencev 3. razreda (prvoobhajancev), ob 18.30 v župnišču.

V sredo začnemo z bližnjo pripravo na praznik, božično devetdnevnico. Lepo povabljeni še posebej otroci veroučne šole in ministranti! Vsak dan božične devetdnevnice bo pol ure pred mašo priložnost za sveto spoved.

V petek so za čiščenje učilnic ob 17.00 na vrsti starši veroučencev 4. razreda. K devetdnevnici ob 18.00 bodo skavti iz Dravelj prinesli Luč miru iz Betlehema.

V soboto so za čiščenje župnijske cerkve na vrsti ulice: Ulica Ivice Pirjevec, Molekova, Ovčakova, Grško, Čehova, Kajakaška, Rocenska, Pločanska. Od 17.30 bo priložnost za sveto spoved. Tudi med devetdnevnico bosta na voljo spovednika od drugod. Zvečer ob 20.00 bo v Podutiku dekanijsko srečanje mladine.

Danes teden je 4. adventna nedelja.

Prišla je nova številka tednika Družina, Misijonska obzorja ter dekanijsko oznanilo, Dekanijski vinograd. Praznična priloga Družine je na voljo za 3.90 EUR.

V soboto bo praznični sejem od 16.00 do 20.00 na Cesti v Gameljne. V primeru dežja sejem odpade!

Mladinska skupina Šmarska mladina še to nedeljo prodaja božične voščilnice z motivi jasličarke Ane Korenč. Cena je 1 EUR. Izkupiček gre za mladinski sklad.

Na mizi z oznanili je razpored namenov »Za živo upanje – za živo Cerkev« med božično devetdnevnico. Namenov, ki ste jih oddali od petka naprej pa se bomo spomnili pri maši svetega večera!