26. nedelja med letom - Slomškova

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Ob 20.00 pa bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema srečanja bo: V koga verujejo muslimani? Na kakšen način izražajo svojo vero in kakšno je njihovo bogoslužje? Ali imajo spoved? Med nami bo gost, župnik iz Pirnič, dr. Blaž Jezeršek. Vabljeni!

V petek je prvi petek. Maša bo izjemoma ob 7.00, dopoldan pa obhajanje bolnih in starejših po domovih.

Danes teden je 27. nedelja med letom, Rožnovenska. Po obeh mašah v Šmartnem bodo prostovoljci Vincencijeve zveze prodajali koledarje za 2015. Cena je 15 EUR, izkupiček je namenjen delu z brezdomci.

Prišla je nova številka tednika Družina, mesečnika Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi oznanil je povabilo na župnijsko romanje v oktobru ter novembrski nameni za rajne. Namene darujte do 20. oktobra v poseben nabiralnik v župnijski cerkvi ali župniku osebno. Priložena je tudi kuverta.

Ob začetku meseca rožnovenske pobožnosti vsi lepo vabljeni k molitvi rožnega venca vsak dan pol ure pred mašo!

Župnija Ljubljana Podutik praznuje 20-letnico. Ob tej priložnosti vabi mladino ta četrtek ob 20.00 na koncert mladinske glasbe. V soboto pa župnijski zbor vabi na koncert Marijinih pesmi ob 19.45.