Povišanje Svetega Križa

Jutri, v ponedeljek, bo ob 18.00 priložnost za sveto spoved za birmance, ki obiskujejo 1. letnik. Ob 20.00 pa bo v župnijski cerkvi srečanje za vse starše birmancev.

V petek ob 18.00 bo v župnijski cerkvi srečanje z birmovalcem, pomožnim škofom in arhidiakonom, msgr. dr. Antonom Jamnikom. Ker je letos birma s kanonično vizitacijo, pridejo k srečanju tudi ostali veroučenci, zato v tem tednu ni običajnega verouka. Med mašo ob 19.00 bo birmovalec na voljo za sveto spoved. Ob 20.00 pa se bo srečal z župnijskimi sodelavci (člani ŽPS in ŽGS, Karitas, ključarji, bralci …) v učilnici župnišča.

V soboto je vseslovensko srečanje mladine v Stični. Mladi gredo z vlakom, ki odpelje z ljubljanske železniške postaje ob 7.47. Ob 10.00 pa bo na Šmarni gori maša v zahvalo za vrnitev Rašičanov iz izgnanstva.

Danes teden je 25. nedelja med letom. Druga maša, pri kateri bodo mladi prejeli zakrament svete birme bo ob 10.00! Po maši se bo birmovalec srečal s pevci v župnišču.

Prišla je nova številka tednika Družina.

Iskren Bog povrni vsem, ki ste v tem tednu pomagali pri delih v župnijski cerkvi, s čiščenjem svečnikov, nameščanjem slike sv. Martina na glavni oltar, beljenjem ter montažo reflektorjev in elektrifikacijo oken v ladji.