22. nedelja med letom (angelska)

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje Župnijskega pastoralnega sveta, ob 19.30 v župnišču. Srečanje katehetov pa bo v sredo, ob 15.00.

S septembrsko dekanijsko konferenco začenjamo v naši dekaniji novo pastoralno leto. Tokrat bo konferenca v naši župniji, zato ste povabljeni k sveti maši v sredo ob 9.00 v župnijsko cerkev k somaševanju.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Ob 20.00 pa prvi četrtkov večer pogovorov o veri. Vabljeni!

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih. Priložnost za sveto spoved je uro pred večerno mašo v župnijski cerkvi.

V nedeljo je 23. nedelja med letom, Marijino rojstvo ali mali šmaren. Pri maši ob 9.00 bomo prosili za blagoslov v novem katehetskem letu. Otroci veroučne šole bodo prejeli blagoslov.

Prišla je nova številka tednika Družina, mesečnika Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je katehetsko pismo in urnik ter seznam za čiščenje župnijske cerkve.

V tem tednu že začenjamo z veroučno šolo (razen 6. razred, ki začne šele naslednji ponedeljek zjutraj!). Otroci boste prejeli zakrament svete spovedi. Kdor med poletjem ni redno obiskoval svete maše, naj med obhajilom pristopi po blagoslov!