5. nedelja med letom

Srečanje staršev prvoobhajancev bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30 v župnišču. Biblična skupina pa bo prav tako jutri ob 19.00.

V sredo je Pepelnica, ko začenjamo s postnim časom, duhovno pripravo na velikonočne praznike. Večerna maša bo ob 18.00, in sicer v župnijski cerkvi. Med mašo bo obred pepelenja. Srečanje katehetov bo ob 15.00 v župnišču.

Ob godu sv. Valentina (četrtek, 14. februarja) bo Valentinova maša v Sp. Gameljnah ob 19.00. Ta dan ni maše v Šmartnem!

Ob postnih petkih ste vsi farani povabljeni k pobožnosti križevega pota, ki ga pripravljajo birmanske skupine, in sicer ob 18.00, pred mašo. Ob petkih bodo maše v župnijski cerkvi.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Čehova, Ovčakova, Grško, Ulica Ivice Pirjevčeve, Molekova, Kajakaška, Rocenska, Pločanska. Zvečer ob 19.00 bo v župnišču srečanje animatorjev oratorija.

V nedeljo je 1. postna nedelja. Ob 14.00 bo križev pot v Sr. Gameljnah. Odhod avtobusa na Brezje, kjer bo dekanijska molitev za nove duhovne poklice pa bo ob 14.15 izpred župnišča. Čim prej se prijavite! Lahko greste tudi z osebnimi avtomobili. Molitvena ura je ob 15.00, sveta maša pa ob 16.00.

Prišla je nova številka tednika Družina.

Povabljeni ste, da se vpišete v občestvo Šmarski šmarnogorci, in sicer v pisarni župnišča!

Več informacij o župnijski postni akciji Apostoli dobrote bo na voljo v prilogi župnijskega oznanila naslednji teden!