2. adventna nedelja

Srečanje katehetov bo v sredo, ob 15.00, v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 pa bo adventni večer z gostom, direktorjem Arhiva Slovenije, dr. Jožetom Dežmanom. Naslov večera je Vest in zavest. Vabljeni!

Starši veroučencev 4. razreda vabljeni k čiščenju učilnic v župnišču, in sicer ta petek, ob 17.00 naprej. Takoj po maši, ob 18.30, pa bo skupno srečanje vse staršev s katehistinjo.

Za čiščenje župnijske cerkve je v soboto na vrsti Cesta Cirila Kosmača.

V nedeljo je 3. adventna nedelja, Gaudete.

Prišla je nova številka tednika Družina, Misijonska obzorja, župnijsko oznanilo, List svetega Martina ter glasilo Radia Ognjišče, PRO. V prilogi župnijskega oznanila je razpored namenov ob akciji Za živo upanje – za živo Cerkev, v času božične devetdnevnice. Bog povrni za namene in darove!

Prišla je Mohorjeva zbirka za leto 2013. Tisti, ki ste jo naročili, jo lahko prevzamete v pisarni. Obenem se lahko že naročite tudi za redno zbirko 2014. Zbirka v prednaročilu stane 44 EUR, samo koledar pa 15 EUR.

Na mizi z oznanili že lahko vzamete Pratike (5 EUR) in kadilo za sveti večer (1 EUR).

Iskrena zahvala velja možem, ki so v petek čez dan položili izolacijo na podstrehi župnišča! Ofer na božični dan bo namenjen pokritju teh stroškov.