1. adventna nedelja

Srečanje sodelavcev Karitas bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30, v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Molili bomo večernice!

Na prvi petek bo dopoldan obhajanje bolnih in ostarelih po domovih. Priložnost za sveto spoved bo od 17.00 naprej v župnijski cerkvi. K večerni maši pridejo tudi učenci 7. in 8. razreda!

V soboto je praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Sveta maša bo ob 9.00 v župnijski cerkvi ter v Tacnu ob 18.00. Pri obeh mašah bo blagoslov jasličnih figuric malega Jezusa. Prinesite jih k blagoslovu, še posebej otroci!

V nedeljo je 2. adventna nedelja. Pri maši ob 9.00 se bomo spomnili vseh pokojnih, ki so od nas odšli v tem cerkvenem letu. Povabljeni njihovi svojci in prijatelji. Ker je to Nedelja Karitas, bo pušca namenjena župnijski in škofijski Karitas.

Prišla je nova številka tednika Družina. Še v tem tednu do četrtka v nabiralnik ali župniku osebno oddajte svoje molitvene namene za žive, ki se jih bomo spomnili med božično devetdnevnico. Vabljeni, da sodelujete v tej adventni akciji! Če kdo od otrok še ni dobil adventnega koledarja, ga prav tako lahko vzame na mizi z oznanili.

Prišla je Mohorjeva zbirka za leto 2013. Tisti, ki ste jo naročili, jo lahko prevzamete v pisarni. Obenem se lahko že naročite tudi za redno zbirko 2014. Zbirka v prednaročilu stane 44 EUR, samo koledar pa 15 EUR.

Ker bomo izolirali podstrešje v župnišču, vabimo može k delovni akciji, ki bo ta petek. Dobimo se ob 8.00 zjutraj pred župniščem!