Jezus Kristus, kralj vesoljstva

V tem tednu se bomo poslovili od Marjana Ramovža iz Sp. Gameljn ter od Jožefe Cedilnik z Rašice. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00.

Ob godu sv. Andreja, zavetnika podružnice v Sr. Gameljnah, bo maša v petek, 30. novembra, naslednjo nedeljo pa slovesno obhajanje patrocinija ob 10.30.

Sveti Miklavž bo naše otroke obiskal že v soboto, 1. decembra, ob 16.00. Starši jih lahko pripeljete brez prijave. Veroučenci in otroški zbor pripravljajo tudi letos zanimivo igro.

V nedeljo je 1. adventna nedelja, začetek adventnega časa in cerkvenega leta. Pri maši ob 9.00 se bomo spomnili vseh pokojnih, ki so od nas odšli v tem cerkvenem letu. Povabljeni njihovi svojci in prijatelji. Ker je to Nedelja Karitas, bo pušca namenjena župnijski in škofijski Karitas.

Prišla je nova številka tednika Družina, mesečnika Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je povabilo k adventni akciji. V poseben nabiralnik ali župniku osebno oddajte molitveni namen za maše med božično devetdnevnico.