31. nedelja med letom (zahvalna)

Jutri, v ponedeljek, se bomo poslovili od Frančiške Gregorš iz Šmartna. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Srečanje župnijskega pastoralnega sveta bo jutri, v ponedeljek, ob 18.30 v župnišču.

Župnijski praznik celodnevnega češčenja bo v soboto, 10. novembra. Jutranja maša bo ob 9.00 in po njej izpostavitev Najsvetejšega. Razpored češčenja je bil objavljen v Listu svetega Martina, napisan je tudi na oglasni deski. K češčenju ob 17.00 so še posebej povabljeni mladi, ki so septembra prejeli zakrament svete birme. Sklep bo ob 18.00, vodil ga bo g. Klavdio Peterca, župnik v Mokronogu. Med nami bosta na vikend praksi tudi bogoslovca ljubljanskega semenišča. To soboto ni maše v Tacnu!

V nedeljo je 32. nedelja med letom, Martinova, ko obhajamo patrocinij župnijske cerkve. Pri mašah bo darovanje za potrebe župnije, še posebej za nove procesionalne laterne.

Z molitvenimi nameni za rajne smo zbrali za 113 mašnih namenov. Svete maše bodo v novembru opravili g. Marko Trošt v Srbiji, nadškof msgr. Alojz Uran, škof msgr. Andrej Glavan, g. Gregor Celestina, ekonom msgr. Peter Zakrajšek, kancler msgr. Franci Miklič, generalni vikar prelat Anton Markelj ter nadškofijski tajnik, g. Boštjan Prevc. Bog povrni!