4. postna nedelja (laetare)

V ponedeljek je praznik sv. Jožefa. Sveti maši bosta v Šmartnem ob 9.00 in 18.00. Pri večerni maši se nam bodo predstavili naši prvoobhajanci. Vabljeni!

Srečanje animatorjev za Oratorijski dan bo v sredo, ob 18.45 v župnišču.

Priprava staršev in botrov na krst bo v četrtek, ob 19.00, v župnišču. Krsti so v nedeljo po maši ob 9.00.

V soboto je liturgično praznovanje Gospodovega oznanjenja. Sveta maša bo v Šmartnem ob 9.00.

V nedeljo je 5. postna nedelja, Tiha. Pri vseh nedeljskih mašah bomo namesto petja poslušali meditacije. Popoldan ob 15.00 pa bo v Žlebeh (župnija Preska) pobožnost križevega pota dekanije Ljubljana Šentvid. Ne pozabimo prestaviti uro na letni čas v noči s sobote na nedeljo, in sicer uro naprej!

Prišla je nova številka tednika Družina ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi župnijskega lista je povabilo k sodelovanju pri velikonočnem praznovanju ter letak o spornosti Družinskega zakonika. Na oznanilni mizi lahko vzamete brošure o radijskem misijonu na Radiu Ognjišče.

V petek, 23. marca, ob 19.00, ponovno vabljeni v Kulturni dom v Gameljne, k ogledu komedije Gosposka kmetija.

Še pet prostih mest je na avtobusu za križev pot v Kočevskem Rogu danes, v nedeljo. Odhod avtobusa izpred župnišča v Šmartnem je ob 13.00!

Lahko se tudi prijavite za dekanijsko romanje po Vovkovih poteh (Dolenjska in Bela Krajina), ki bo 21. aprila. Več informacij v župnišču!