Gospodovo rojstvo - Božič

V torek se bomo na pokopališču v Šmartnem poslovili od Franca Tomšiča iz Srednjih Gameljn. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Jutri, na praznik sv. Štefana, bo maša v župnijski cerkvi ob 9.00. Pri maši bomo v zahvalo za 20. letnico samostojnosti zapeli tudi slovensko himno.

Od torka naprej so svete maše med tednom v župnišču!

Koledniki bodo med nami v petek, 30. decembra, čez dan. Izpolnjeno prijavnico vrzite v nabiralnik (mizico) ali oddajte župniku.

Danes teden je praznik Marije, svete Božje Matere, Novo leto. Pri nedeljskih mašah se bomo z zahvalno pesmijo zahvalili Bogu za vse prejete dobrote v tem letu

Prišla je nova številka mesečnika Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List Svetega Martina, ki mu je priložena prijavnica za obisk kolednikov. Na oznanilni mizi lahko vzamete oglje in kadilo (2 EUR).

Danes zvečer ob 17.30 vabljeni k molitvenem srečanju in živim jaslicam na Peske.

Po koncu maše bo darovanje (okrog oltarja skozi zakristijo!) za potrebe župnije. Prejeli boste tudi župnijski koledar s skupnimi dogodki v letu 2012. Otroci pa lahko oddajo svoj dar za lačne otroke k mizi ob jaslicah!

Vsem sodelavcem v adventni akciji, devetdnevnici, bližnji pripravi, jasličarjem ter sodelavcem pri bogoslužjih, Bog povrni.

FARANOM VOŠČIMO BOŽJEGA MIRU IN BLAGOSLOVA OB PRAZNIKU!