4. adventna nedelja

V ponedeljek bo biblična skupina, in sicer po maši ob 19.15. Srečanje Župnijskega gospodarskega sveta pa bo ob 19.00, prav tako v župnišču. Dopoldan pa bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih pred praznikom.

V tem tednu bodo otroci veroučne šole prejeli zakrament svete spovedi. Vsak dan pa so povabljeni k obhajanju božične devetdnevnice, v župnijsko cerkev ob 18.00. Pred večernimi mašami je tudi priložnost za spoved.

Maša svetega večera pred praznikom Gospodovega rojstva bo v soboto ob 18.00 v župnijski cerkvi. Ta večer blagoslovimo in pokadimo svoje domove. Otroci pa lahko prinesejo svoj dar za lačne otroke v škatlo k jaslicam.

Praznične maše bodo opolnoči, ob 7.00 in ob 9.00. Po maši bo darovanje za potrebe župnije. Tudi letos boste prejeli župnijski koledar za leto 2012 z vsemi župnijskimi dogodki.

Prišla je nova, božična številka tednika Družina. Na oznanilni mizi so: Pratike (5 EUR), kadilo in oglje (1 EUR za manjši paket in 2 EUR za večjega). Blagoslovljeno vodo lahko vzamete iz posode pri Marijinem oltarju.