2. adventna nedelja

V četrtek je praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Sveti maši bosta v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00, k obema mašama pa prinesite jaslične figurice malega Jezusa k blagoslovu. K večerni maši pridejo tudi birmanski kandidati, po maši pa bo kratko srečanje birmanskih animatorjev. Ta dan ni veroučne šole.

Za čiščenje župnijske cerkve je v soboto na vrsti Cesta Cirila Kosmača 1 – 28. Ministranti imajo prav tako srečanje v soboto ob 9.00.

Danes teden je 3. adventna nedelja, Gaudete (nedelja veselja).

Prišla je nova številka tednika Družina. Na oznanilni mizi si lahko vzamete Marijanske koledarje, ki stanejo 2 EUR. Tisti, ki ste naročili Mohorjevo zbirko, pa jo že lahko dobite v župnišču!

Nekaj težav smo imeli z izdelovanjem voščilnic. Kljub vsemu je nastalo nekaj izdelkov, ki so na mizah pod korom. Prostovoljni prispevki za voščilnice so namenjeni župnijski Karitas.

Vabljeni k župnijski adventni akciji: molitvi za veroučence in krašenju božičnega drevesa v župnijski cerkvi ter krvodajalstvu. Zavod za transfuzijo se za dobro voljo zahvaljuje in pošilja brošure o krvodajalstvu, ki jih lahko vzamete na oznanilni mizi.