Jezus Kristus, kralj vesoljstva

Srečanje biblične skupine bo v ponedeljek ob 18.30 v župnišču. Kateheti pa se dobimo v sredo ob 15.00.

Češčenje Najsvetejšega bo v četrtek po večerni maši ob 18.00. Vabljeni! Ob 19.00 pa srečanje za starše in botre pred krstom, ki bo v nedeljo, po maši ob 9.00.

V petek so starši veroučencev 3. razreda (prvoobhajancev) vabljeni k čiščenju učilnic, in sicer po 17.00. Po maši (ob 18.30) pa je za vse starše srečanje v župnijski cerkvi!

V soboto so za čiščenje župnijske cerkve na vrsti Zg. Gameljne 41 – 81 (v adventu ne krasimo oltarjev!). Zvečer ob 19.30 bo v župniji Ljubljana Podutik družabno srečanje mladine iz naše dekanije.

Danes teden je 1. adventna nedelja, nedelja Karitas. Nabirka te nedelje je namenjena župnijski in škofijski Karitas. Več o župnijski adventni akciji si boste lahko prebrali v Listu svetega Martina. Pri maši ob 9.00 se bomo spomnili vseh pokojnih iz naše župnije, ki so od nas odšli v odhajajočem cerkvenem letu.

Prišla je nova številka tednika Družina. Na oznanilni mizi si lahko vzamete pismo nadškofa Stresa z molitvijo za domovino pred volitvami ter brošure škofijske Karitas s položnicami.

DEVETDNEVNICA ZA REŠITEV IZ STISKE

Spominjamo, da v tem tednu še poteka devetdnevnica za ugodno rešitev spora glede mežnarije v Tacnu. Mediacija na Višjem sodišču je v četrtek dopoldan. Združimo se v molitvi!