31. nedelja med letom

Priložnost za prejem svete spovedi ob praznikih bo v ponedeljek med mašo ob 18.00 ter na praznik, v torek, med obema dopoldanskima mašama.

Ob slovesnem in zapovedanem prazniku Vseh svetih bodo svete maše v župnijski cerkvi ob 7.00, 9.00 in 14.00. Po popoldanski maši bo molitev za rajne na pokopališču in blagoslov grobov.

V sredo je Spomin vseh vernih rajnih. Maše bodo v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00 ter v Tacnu ob 19.00. To je dan molitve in prošnje, da bi rajni, ki še ne morejo gledati Božjega obličja, čimprej dosegli poveličanje.

V petek je prvi petek. Dopoldne bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih, uro pred večerno mašo pa bo priložnost za sveto spoved. Ne pozabimo, da so v tem tednu zaradi prestavitve ure na zimski čas maše med tednom že ob 18.00.

Za čiščenje cerkve ter okrasitev glavnega oltarja župnijske cerkve ob Zahvalni nedelji, je v soboto na vrsti podružnica sv. Jurija v Tacnu. Bog povrni za darove zemlje!

Prišla je nova številka tednika Družina, mesečnika Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. Priloga župnijskemu listu je razpored češčenja ob celodnevnem češčenju ter molitve za rajne pri mašah med tednom za prvo polovico novembra. Še vedno lahko oddate svoj dar za molitev za rajne!

Danes teden je 32. nedelja med letom, Zahvalna. Z zahvalno pesmijo se bomo zahvalili za vse prejete darove. Na to nedeljo je darovanje za domačega duhovnika. Ob 10.30 pa obhajanje patrocinija v Sp. Gameljnah

Ob Misijonski nedelji smo z darovanjem zbrali več kot 1300 EUR. Bog povrni v imenu vseh misijonarjev!

Fantje, ki bi radi začeli z ministriranjem, naj se oglasijo pri župniku. Duhovne vaje za ministrante pa bodo v Želimljem od 9. do 11. decembra. Več informacij pri župniku.