26. nedelja med letom (Slomškova)

V petek smo se na pokopališču v Šmartnem poslovili od Jožeta Bravharja iz Šmartna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

V ponedeljek zvečer po maši (okrog 19.30) so starši veroučencev 1. razreda vabljeni k čiščenju učilnic v župnišču. Potem bomo imeli še skupno kratko srečanje.

Vabljeni k češčenju Najsvetejšega, ki bo v četrtek po maši ob 19.00.

V petek gremo z mladimi na duhovno obnovo v Bohinjsko Bistrico. Še vedno se srednješolci lahko prijavite. Več informacij o odhodu pri župniku!

V nedeljo je 27. nedelja med letom, rožnovenska.

Prišla je nova številka tednika Družina ter mesečnika Ognjišče.

Za župnijsko romanje na Gradiščansko je samo še nekaj prostih mest. Prijavljeni pa do naslednje nedelje prinesite denar in rojstne podatke v pisarno župnišča.

Od naslednje nedelje, 2. oktobra, lahko prinesete svoj prispevek, skromen dar, za srečelov na slovesnosti in župnijskem dnevu.

V župnišču so na voljo plakati o dogodkih, slovesnosti ob jubileju župnijske cerkve. Če ga kdo še lahko obesi v svoji okolici, ga dobi v župnišču!

Iskren Bog povrni vsem tacenskim gasilcem, ki ste včeraj, v soboto, očistili pajčevine v župnijski cerkvi, prostovoljkam iz Sp. Gameljn pa za sobotno čiščenje cerkve.