24. nedelja med letom (katehetska)

 V četrtek se bomo na pokopališču v Šmartnem poslovili od Zdravka Tineta Čižmana. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

V ponedeljek ob 20.00 bo v župnišču srečanje sodelavcev Karitas.

V sredo je praznik Povišanja svetega Križa. Maša na podružnici na Rašici ob patrociniju bo ob 20.00. V nedeljo pa bo maša ob 10.00!

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Vabljeni!

V petek začnemo z rednimi mladinskimi srečanji ob 20.00 v župnišču. Vabljena srednješolska mladina!

V soboto je v Stični jubilejni, 30. festival Stična mladih. Poseben vlak iz Ljubljane odpelje ob 7.50 iz glavne postaje, ob 18.10 pa gre nazaj iz Ivančne Gorice. Župnik lahko nekaj mladih odpelje s svojim avtomobilom, zato se mu čimprej prijavite!

V nedeljo je 25. nedelja med letom. Redno mesečno darovanje bomo namenili za obnovo župnijskih kelihov in ciborijev ter za obnovo klopi.

Prišla je nova številka tednika Družina.

Vsem prostovoljcem, skupinici pridnih mož, se iskreno zahvaljujemo, da smo skupaj v tem tednu polakirali klopi v župnijski cerkvi in okna ter vrata v zakristiji. Hvala tudi dekletom iz Sp. Gameljn, ki so včeraj očistile cerkev.

Farani se že lahko prijavite za župnijsko romanje na Gradiščansko v oktobru (več informacij v prilogi župnijskega lista!), srednješolci in študenti pa na duhovno obnovo v Bohinjski Bistrici, ki bo od petka, 30. septembra, do nedelje, 2. oktobra.