Binkošti

V sredo se bomo na pokopališču v Šmartnem poslovili od Vida Čebaška iz Šmartna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

V nedeljo je praznik Svete Trojice. V naši župniji obhajamo zakonske jubileje. Vsi zakonci, ki obhajate jubilej skupnega življenja(10 let in več), se še lahko prijavite v župnišču!

Prišla je nova številka tednika Družina, Misijonska obzorja ter novo župnijsko glasilo, List svetega Martina. Otroci veroučne šole naj se čimprej prijavijo za Oratorijski dan, ki bo 30. junija.

Na avtobusu za župnijski izlet v Prekmurje, ki bo v soboto, 18. junija, je še 15 prostih mest. Prijavite se v župnišču! Poromali bomo po poteh Božjega služabnika Danijela Halasa. Cena bo 27 EUR.

Ta petek, 17. junija, od 14. naprej bomo pospravljali drvarnico in prostore na Pošti, ker nimamo več najemnika. Vabimo prostovoljce, može in žene, da se nam pridružijo. Ob 20.00 pa bo srečanje Župnijskega gospodarskega sveta.

V torek od 17.00 naprej bo pred slovenskim parlamentom shod v podporo družini in proti sprejetju spornega družinskega zakonika. Vabljeni!

Uradne ure župnijskega urada so v času počitnic po večerni maši v Šmartnem.

Vsem birmanskim kandidatom, njihovim družinam, pa tudi vsem faranom, še posebej duhovnim botrom, velja iskrena zahvala za današnji praznik, pa tudi za ves trud, ki ga skupaj vložimo v pripravi na prejem zakramenta potrditve v veri. Bog lonaj tudi birmanskim animatorjem Petru, Barbari, Urši, Barbari, Ireni, Mojci, Renati in Vidi za vso pomoč! Naj vse delo tudi v naprej spremlja Božji blagoslov!