7. velikonočna nedelja

V ponedeljek bo srečanje članov Karitas v župnišču ob 19.30. Ob 20.00 pa srečanje animatorjev za Oratorijski dan.

Poljska maša za Tacen bo na Šmarni gori v soboto ob 9.00. Vabljeni!

V nedeljo je Binkoštna nedelja. Pri maši ob 9.00 bomo birmanskim kandidatom razdelili Sveta pisma, dar faranov – duhovnih botrov. Vabljeni tudi botri in sorodniki birmancev. Birmanski kandidati se zberejo v župnijski cerkvi ob 8.45!

Prišla je nova številka tednika Družina ter Dekanijski list. Na oznanilni mizi so še prijavnice za Oratorijski dan za otroke, ki bo 30. junija. Čimprej prinesite prijavnice v župnišče! 

Zakonski pari, ki letos praznujete okrogli jubilej sklenitve svetega zakona (nad 10 let), se lahko v župnišču že prijavite za skupno praznovanje, ki bo na nedeljo Svete Trojice, 19. junija, ob 9.00. (tisti, ki ste se poročili v domači fari, ste vabila prejeli tudi po pošti).

Že se lahko prijavite za župnijski izlet v Prekmurje, ki bo v soboto, 18. junija. Obenem bomo tudi poromali po poteh Božjega služabnika Danijela Halasa. Cena bo 27 EUR.

Bog lonaj vsem, tudi gasilcem vseh treh društev v župniji, za pripravo slovesnosti in maše za domovino! Po maši bomo najprej blagoslovili drog in potegnili župnijsko zastavo ter zasadili lipo. Potem se zadržimo in nazdravimo državi ob njenem jubileju. Otroci dobijo spričevala po končani slovesnosti.