5. velikonočna nedelja

Danes (v nedeljo) bo šmarnična pobožnost ob 19.00 v Sp. Gameljnah.

Roditeljski sestanek za starše veroučencev 4. razreda bo v ponedeljek ob 20.00 v župnišču.

V četrtek bo priprava staršev in botrov za krst ob 20.00 v župnišču. Naslednja nedelja je krstna; zakrament podeljujemo med mašo ob 9.00.

V petek je nočno peš romanje mladih z Mirne na Zaplaz ob slovesnosti prenosa relikvij bl. Alojzija Grozdeta na Zaplaz. Odhod mladih iz Šmartna bo ob 19.30 izpred župnišča. Mladi, prijavite se pri župniku.

V nedeljo je 6. velikonočna nedelja. Žegnanjska maša na Rašici bo ob 10.30, zvečer ob 19.00 pa pri isti podružnici šmarnična pobožnost. Prav tako bo naslednjo nedeljo ob 20.00 v župnišču srečanje animatorjev za Oratorijski dan.

Prišla je nova številka tednika Družina. V župnijskem listu je priloga, vabilo, k maši za domovino, ob 20. letnici samostojnosti, ki bo v nedeljo, 5. junija, ob 9.00.

Še pet (5) birmanskih kandidatov prosi farane, da postanejo njihovi duhovni botri in jih spremljajo z molitvijo. Sveta pisma, dar botrov, pa bodo prejeli na praznik Binkošti, 12, junija.

Otroci veroučne šole boste v tem tednu prejeli prijavnice za Oratorijski dan, ki bo 30. junija. Kdor bi se prijavil, naj prijavnico čimprej odda v župnišču.

Zakonski pari, ki letos praznujete okrogli jubilej sklenitve svetega zakona (nad 10 let), se lahko v župnišču že prijavite za skupno praznovanje, ki bo na nedeljo Svete Trojice, 19. junija, ob 9.00.