4. velikonočna nedelja

V petek smo se na pokopališču v Šmartnem poslovili od Jožeta Tomšiča iz Tacna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Danes (v nedeljo) bo šmarnična pobožnost ob 19.00 v Sr. Gameljnah, ob 20.00 pa v župnišču srečanje mladih, ki bi sodelovali pri Oratoriju. 

Srečanje Župnijskega gospodarskega sveta bo v ponedeljek ob 20.00 v župnišču.

V nedeljo je 5. velikonočna nedelja. Žegnanjska maša v Sp. Gameljnah bo ob 10.30, zvečer ob 19.00 pa pri isti podružnici šmarnična pobožnost. Pri nedeljskih mašah bo redno mesečno darovanje za potrebe župnije.

Prišla je nova številka tednika Družina in župnijskega oznanila, List svetega Martina (v prilogi je vabilo k maši za domovino, ki bo 5. junija). Na oznanilni mizi so tudi brošure glede programa prenosa relikvij bl. Alojzija Grozdeta na Zaplaz.

Še trinajst (13) birmanskih kandidatov prosi farane, da postanejo njihovi duhovni botri in jih spremljajo z molitvijo. Sveta pisma, dar botrov, pa bodo prejeli na praznik Binkošti, 12, junija.

Zavod Iskreni.net vabi družine v nedeljo, 22. maja, na Festival družin, ki bo v Termah Olimia. Festival se začne s sveto mašo ob 10.30, po maši pa bo zabavni program, koncerti, predavanja in delavnice. Več o tem na oznanilni mizi.

Vsem, ki ste kakor koli sodelovali v pripravah in bogoslužju slovesnosti prvega svetega obhajila, Bog povrni!