4. postna nedelja (laetare)

V sredo smo se na pokopališču v Šmartnem poslovili od Vincenca Gregorša iz Zgornjih Gameljn. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

Na avtobusu za križev pot v Šmarju pri Jelšah je še precej prostora. Lahko se še prijavite. Odhod je danes ob 13.00 izpred župnišča, cena pa 10 EUR.

V ponedeljek je srečanje Karitas ob 19.00 v župnišču.

V četrtek imajo birmanci v župnišču postne delavnice v času veroučne šole. Zvečer po maši bo češčenje Najsvetejšega v župnijski cerkvi. Vabljeni!

Birmanci v petek odhajajo na duhovni vikend v Mekinje pri Kamniku. 7. razred pride z avtobusom iz Dunaja, kakor smo dogovorjeni; 8. razred pa se zbere ob 18.00 pred župniščem. Starše prosimo za pomoč pri prevozu.

V nedeljo je 5. postna, Tiha, nedelja. Pri vseh nedeljskih mašah bomo namesto petja poslušali meditacije. Popoldan ob 15.00 pa bo v Žlebeh (župnija Preska) pobožnost križevega pota dekanije Ljubljana Šentvid.

Prišla je nova številka tednika Družina ter župnijskega oznanila List svetega Martina.

Fundacija Alojzija Šuštarja vabi k nakupu velikonočnih voščilnic, s katerimi boste podprli Osnovno šolo Alojzija Šuštarja. Več o tem na plakatu pred župnijsko cerkvijo.

Ministranti in mladi se že lahko prijavite za izlet v Mirabilandijo (zabaviščni park v Italiji), ki bo 27. aprila. Cena je 45 EUR.