3. postna nedelja

V petek smo se na pokopališču v Šmartnem poslovili od Ivane Močnik Jarić iz Gustinčičeve ulice. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Od ponedeljka naprej so maše ob 19.00, do petka pa so še v župnišču.

V ponedeljek je srečanje katehetov ob 19.30 v župnišču.

V petek je prvi petek. Dopoldne bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih, eno uro pred večerno mašo (od 18.00) pa možnost za spoved v župnijski cerkvi. Pred mašo bo križev pot, ki ga pripravljajo birmanci. Pri maši pa nas bo nagovoril g. Robert Friškovec, zaporniški duhovnik in vodja centra Ecce homo, za katerega zbiramo sredstva. Vabljeni!

V soboto je dekanijsko romanje po Vovkovih poteh. Odhod prijavljenih ob 7.30 izpred župnišča. Vaje za ministrante so ob 9.00 v župnijski cerkvi.

V nedeljo je 4. postna nedelja, nedelja Laetare (Veseli se). Popoldne bomo poromali k sv. Roku v Šmarje pri Jelšah, kjer bo križev pot. Še vedno se lahko prijavite v župnišču. Cena je 10 EUR, odhod avtobusa izpred župnišča ob 13.00.

Prišla je nova številka tednika Družina ter mesečnika Ognjišče.

Društvo Blaž Potočnikova čitalnica in Teater šentviški vabita na ogled ponovitve igre To imamo v družini, ki bo v soboto, 2. aprila, ob 19.30 v ljudskem domu v Šentvidu.

Vsem, ki ste v tem tednu pomagali pri urejanju zelenic in vrta pred župniščem ter mladim in birmanskim kandidatom za čiščenje okolice cerkve, iskren Bog lonaj!