8. nedelja med letom

Na pokopališču v Šmartnem smo se v četrtek poslovili Ivana Kermelja iz Tacna. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

V ponedeljek ob 18.30 je srečanje katehetov v župnišču.

V petek je prvi petek, dopoldne bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih. Možnost za sveto spoved bo eno uro pred večerno mašo, ki bo v župnijski cerkvi. K maši pridejo tudi birmanci, s katerimi bomo imeli skupne vaje za nedeljo.

V soboto ob 19.00 bo v župnišču srečanje vseh mladih (od 9. razreda naprej), ki bi med poletnimi počitnicami radi sodelovali pri Oratoriju. Vabljeni!

V nedeljo je 9. nedelja med letom. Pri maši ob 9.00 se bodo predstavili naši birmanski kandidati. Farani ste povabljeni, da postanete duhovni botri našim bodočim birmancem in jim kupite Sveto pismo (10 EUR). K slovesni maši povabljeni tudi botri in sorodniki birmancev.

Prišla je nova številka tednika Družina ter mesečnika Ognjišče.

Radio Ognjišče in Misijonsko središče vabijo na Pustno sobotno iskrico, rajanje maškar, ki bo v soboto, 5. marca, ob 12.00 v Športni dvorani Zavoda sv. Stanislava. Darovi za krofe bodo namenjeni obnovi centra za podhranjene in šolanju otrok v Ruandi in Burundiju.

Vsem, ki ste v tem tednu pomagali pri obnovi in čiščenju sob za goste, lepo Bog lonaj!