4. nedelja med letom

V ponedeljek se bomo na pokopališču v Šmartnem poslovili od Janka Babiča iz Pirana. Gospod, daj mu večni pokoj! Naj počiva v miru!

V ponedeljek ob 19.00 bo srečanje katehetov v župnišču.

V sredo, 2. februarja, je praznik Gospodovega darovanja, Svečnica. Sveti maši bosta v Šmartnem ob 9.00 in 18.00, pri obeh bo blagoslov sveč, ki jih boste lahko dobili tudi v župnijski cerkvi. K večerni maši so povabljeni tudi birmanci in starši, saj bo med nami gost, prof. Drago Ocvirk, ki nam bo po maši predstavil delo na misijonu na Salomonovih otokih. S petjem bo sodelovala vokalna skupina Ingenium.

V četrtek je god sv. Blaža, škofa in mučenca. Sveta maša zvečer bo v župnijski cerkvi, ko boste lahko prejeli blagoslov zoper bolezni v grlu. Med mašo bo blagoslov zeliščnih bombonov.

V petek je prvi petek. Dopoldne bo obhajanje bolnih in ostarelih po domovih. Možnost za sveto spoved je od 17.00 naprej. Tudi ta dan bo maša zvečer v župnijski cerkvi.

V nedeljo je 5. nedelja med letom.

Prišla je nova številka tednika Družina ter mesečnika Ognjišče. V župnišču se že lahko naročite na Mohorjevo zbirko 2012; cena ostaja nespremenjena, 42 EUR.

Zavod sv. Stanislava v Šentvidu vabi na informativna dneva na Škofijski klasični gimnaziji ter v Jegličevem dijaškem domu v petek, 11. 2. ob 9.00 in 15.00 ter v soboto, 12. 2. ob 9.00.

Na oznanilni mizi so položnice Svetopisemske družbe, ki bo pomagala preganjanim kristjanom v Iraku. Bog lonaj vsem, ki lahko namenite dar!