2. nedelja po božiču

Jutri zvečer ob 19.00 bo srečanje ŽPS v župnišču.

V tem tednu se že začne veroučna šola. Večerne maše so, razen v četrtek na praznik Gospodovega razglašenja in na prvi petek, v župnišču.

V četrtek je praznik Gospodovega razglašenja, sv. Treh kraljev. Sveti maši bosta v Šmartnem ob 9.00 in 18.00. Ob 19.00 bo srečanje staršev, birmanskih animatorjev.

V petek je prvi petek, ko pri maši prosimo za priprošnjo bl. Alojzija Grozdeta za našo župnijo. Za spoved bom na voljo od 17.00 v župnijski cerkvi. Birmanci pridejo zvečer k maši.

V soboto so vaje za ministrante ob 9.00 v župnijski cerkvi. Zakonci za Kristusa ta dan vabijo na enodnevni seminar za naslovom Kristjan in njegova čustva, ki bo v prostorih naše veroučne učilnice od 8.30 do 18.00.

Danes teden je nedelja Jezusovega krsta. K maši ob 9.00 vabljene vse družine, katerih otroci so bili krščeni v letu 2010. Pri maši poje vokalna skupina Krila.

Prišla je nova številka tednika Družina. Na oznanilni mizi so še na voljo župnijski koledarji. Vzemite jih in jih nesite tudi svojim znancem in prijateljem!

Otroci lahko svoje darove, zbrane v adventni akciji Za lačne otroke, oddajo v košaro v jaslicah!