5. velikonočna nedelja

Poslovili smo se od Bogdana Groznika iz Zgornjih Gameljn, Milke Trtnik iz Tacna ter od Ljudmile Kozjek iz Zgornjih Gameljn. Jutri, v ponedeljek, pa se bomo poslovili od Albina Čižmana iz Tacna. Gospod, daj jim večni pokoj! Naj počivajo v miru!

ZARADI ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SO DO NADALJNJEGA PREPOVEDANA VSA ŽUPNIJSKA SREČANJA! PRAV TAKO NI URADNIH UR V ŽUPNIŠČU! NAVODILA ZA SODELOVANJE PRI SVETIH MAŠAH NAJDETE NA OGLASNIH DESKAH, PODRUŽNICAH IN NA SPLETNI STRANI ŽUPNIJE: zupnija-smartno@rkc.si.

Vse starejše nad 70 let, ki se ne počutite zares zdravi; prav tako vse, ki imate kronične bolezni, in pa tiste, ki kašljate in kihate, prosimo, da ostajate doma zaradi sebe in bližnjih! Sveto mašo spremljajte preko medijev!

Jutri, v ponedeljek dopoldan, bodo mojstri začeli z odstranitvijo kembljev in proti koncu tedna še zvonov iz zvonika v župnijski cerkvi. Približno en mesec bomo brez bitja ure in brez zvonjenja. Prosimo za razumevanje! Hkrati še vedno prosimo za finančna sredstva, da bomo do blagoslova lahko odplačali dolg.

Mašni nameni so do konca julija zasedeni. Za svete maše za drugo polovico leta boste lahko darovali po 10. avgustu!