Velika noč Gospodovega vstajenja

H GOSPODU JE ODŠEL NAŠ ROJAK, UPOKOJENI LJUBLJANSKI NADŠKOF IN METROPOLIT, MSGR. ALOJZ URAN. POGREB BO V OŽJEM KROGU! GOSPOD, DAJ MU VEČNI POKOJ! NAJ POČIVA V MIRU!

ZARADI ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SO DO NADALJNJEGA PREPOVEDANE VSE SVETE MAŠE Z UDELEŽBO LJUDSTVA IN VSA ŽUPNIJSKA SREČANJA! PRAV TAKO NI URADNIH UR V ŽUPNIŠČU! Svete maše, ki so oznanjene, bodo, če bo le možno darovane ob zapisani uri. Povabljeni smo, da se tudi sami zberemo k molitvi ob uri svete maše.

Vse nove informacije glede bogoslužnega življenja v naši župniji lahko najdete na župnijski spletni strani zupnija-smartno@rkc.si.

Mlajše župljane prosimo, da pomagajo starejšim, da bodo po medijih (Radio Ognjišče, Exodus TV, Nova24ur, You tube) lahko spremljali prenose svetih maš!

Za nujne primere lahko pokličete župnika na 01 511 61 07 ali pa 041 872 638!

Župnija je že en mesec brez rednih dohodkov. V mesecu aprilu se bo začelo delo s sistemom zvonjenja. Povabljeni ste, da svoj dar ob veliki noči nakažete na TRR župnije! Prosimo vas, da darov za svete maše ali za župnika osebno ne nakazujete na račun župnije!

NAJ NAS SLAVNO VSTAJENJE OD MRTVIH NAŠEGA GOSPODA IN ODREŠENIKA JEZUSA KRISTUSA NAPOLNJUJE Z UPANJEM V VEČNO SLAVO, V KATERO VERUJEMO!

FELIX ALLELUIA!