2. postna nedelja

Danes ob 14.00 bo križev pot v Spodnjih Gameljnah.

Jutri, v ponedeljek, ne bo uradnih ur v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00.

Križev pot v petek ob 18.00 pripravljata zakonski skupini. Ob 19.00 bo srečanje zakonske skupine Družina in življenje.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Cesta v Gameljne, Pšatnik, Ulica Angele Ljubič, Ulica Jožeta Štruklja, Šmarnogorska pot in Šmartno.

Danes teden je 3. postna nedelja. Pri vseh mašah bo redno mesečno darovanje za potrebe župnije. Pobožnost križevega pota bo ob 14.00 na Rašici.

Prišla je nova številka Družine ter Misijonska obzorja.

Slovenska škofovska konferenca je izdala navodila za preprečevanje širjenja koronavirusa COVID-19. Lahko si jih preberete na oglasni deski! Do nadaljnjega prosimo, da opustimo pozdrav miru s stiskom rok in obhajilo spoštljivo prejemamo samo na roko! Kdor ima zdravstvene težave, naj ne hodi k bogoslužju!

Župnik prosi vse, ki imajo katerega od župnijskih ključev, da mu osebno, po elektronski pošti ali po telefonu javijo, katere ključe imajo!

Vabljeni na 3. vseslovensko srečanje mož, ki bo v soboto, 14. marca v Mariboru v Zavodu Antona Martina Slomška pod naslovom Moškega in žensko ju je ustvaril. Razmišljali bomo o vlogi moža v odnosu do žene in družine. Več na: moskaduhovnost.si in krscanski-mozje.si!

Na današnjo nedeljo lahko po obeh mašah prejmete zakrament bolniškega maziljenja. K zakramentu lahko pristopite vsi tisti, ki ste v kakršni koli telesni ali duševni stiski, težki bolezni, pred porodom ali drugi nevarnosti … Zakrament lahko prejmemo enkrat letno, če pa se stanje ne izboljša, lahko tudi večkrat. Ob tem smo povabljeni, da čimprej opravimo tudi sveto spoved!