Gospodovo darovanje (svečnica)

Poslovili smo se od Martine Koželj iz Srednjih Gameljn. Jutri, v ponedeljek, pa se bomo poslovili od Antonije Gregorš iz Zgornjih Gameljn. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

Jutri, v ponedeljek, je god sv. Blaža. Pri maši ob 18.00, ki bo v župnijski cerkvi, boste lahko prejeli Blažev blagoslov zoper bolezni v grlu. Ob 18.45 bo srečanje Karitas.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Pomen svete maše in svetopisemski temelji za evharistijo. Darovanje maš za umrle.

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi. Ob 19.30 bo srečanje zakonske skupine Družina in življenje.

Danes teden je 5. nedelja med letom. Po obeh mašah v Šmartnu boste lahko prejeli zakrament bolniškega maziljenja.

Prišla je nova številka Družine. Na mizi z oznanili je naročilnica za 3 brezplačne izvode Družine. Založba pa podarja knjižico kuharskih receptov Marka Čižmana

Od jutri naprej se lahko prijavite pri agenciji ARITOURS za župnijsko romanje v Lurd.

Poročilo o prihodkih v zadnjem času: darovi ob trikraljevski akciji: 910 EUR, darovi otrok ob adventni akciji: 205 EUR, prispevek Baragove zveze za šolanje bogoslovcev na Salomonovih otokih: 195 EUR, januarsko namensko darovanje za ogrevanje: 1.275 EUR. Bog povrni!