2. nedelja med letom

Jutri bo Boštjanova maša v Spodnjih Gameljnah. Ob 19.00 bo sestanek Župnijskega gospodarskega sveta, ob 20.00 pa prvo srečanje animatorjev oratorija. Vabljeni tudi učenci 9. razreda!

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bo priprava staršev in botrov na krst. Krščevanje bo v nedeljo po maši ob 9.00.

Za čiščenje učilnic v župnišču so v petek od 18.30 naprej na vrsti starši in učenci 5. razreda.

V soboto bo duhovna obnova za župnijske sodelavce. Med nami bo nekdanji duhovni pomočnik v Šmartnu, dr. Alojz Snoj. Začnemo ob 9.00!

Danes teden je 3. nedelja med letom, nedelja Svetega pisma. Pri vseh nedeljskih mašah bo redno mesečno darovanje za ogrevanje župnijske cerkve in župnišča.

Prišla je nova številka Družine.

Predvidoma po nedeljskih mašah ob 9.00 (v januarju) boste lahko člani občestva Šmarskih Šmarnogorcev poravnali članarino, ki znaša 2 EUR.

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu vabita na DAN ODPRTIH VRAT v soboto, 25. januarja, med 9. in 13. uro. Dobrodošli mladi, starši in vsi, ki vas zanima življenje v Zavodu sv. Stanislava. Udeležili se boste lahko pouka na gimnaziji, spoznali številne obšolske dejavnosti in tudi pestro življenje v dijaškem domu.