22. nedelja med letom (angelska)

V tem tednu so uradne ure v župnijski pisarni že po rednem urniku!

Jutri, v ponedeljek, bo ob 19.30 srečanje za starše, ki svoje otroke vpisujejo v 1. razred veroučne šole.

Srečanje katehetov bo v sredo ob 19.30 v župnišču.

V četrtek čez dan (od 8.00 do 12.00, od 14.00 do 18.30 ter po maši) bo vpis v veroučno šolo, ki je obvezen za vse razrede. K vpisu prinesete podpisano veroučno spričevalo! Po maši ob 19.00 bo češčenje Najsvetejšega, ob 20.00 pa Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera: 2. in 3. poglavje knjige Zakaj verujem? – Moramo se vprašati … Naravni razlogi za vero.

V petek je prvi petek. Dopoldan bo obhajanje bolnih in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi.

Danes teden je 23. nedelja med letom, katehetska. Ob 9.00 bo družinska maša, pri kateri bomo prosili za blagoslov v novem pastoralnem letu. Po obeh mašah boste lahko prejeli zakrament bolniškega maziljenja.

Prišla je nova številka Družine in Ognjišča. Na mizi z oznanili lahko vzamete letake za reviji Mavrica in Najst.

Kdor se nam bo enkrat mesečno ob prvih četrtkih pridružil pri Četrtkovih pogovorih o veri, lahko v župnijski pisarni dobi knjigo Scotta Hahna Zakaj verujem? po znižani ceni 10 EUR.

Na zalogi je domače oljčno olje z Brača. Dar za liter je 10 EUR. Oglasite se v župnišču!

Poročilo o prihodkih v zadnjem času: darovi za Krištofovo nedeljo za MIVO, vozila misijonarjev – 1.035 EUR, ofer ob žegnanju v Srednjih Gameljnah – 290 EUR. Bog povrni!