Binkošti

Poslovili smo se od Frančiške Artelj iz Tacna. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Od jutri naprej lahko v župnijski pisarni darujete za mašne namene za drugo polovico leta (avgust-december). Uradne ure so po večerni maši v Šmartnu! Ob 20.00 bo srečanje Župnijskega gospodarskega sveta.

Zaradi dneva posvečenja, ki ga v dekaniji obhajamo duhovniki, v četrtek ne bo svete maše; v torek bo maša zvečer, v sredo pa zjutraj! Priprava staršev in botrov na krst bo v torek ob 20.00, krščevanje pa v nedeljo po maši ob 9.00.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Lizike Jančar, Pot sodarjev, Židankova, Mirka Tomšiča, Čižmanova. Ob 9.00 bo na Šmarni gori poljska maša za soseski Tacen in Šmartno ter za občestvo Šmarski Šmarnogorci.

Danes teden je Nedelja svete Trojice. Pri maši ob 9.00 bomo obhajali zakonske jubileje. Prijavite se v župnišču! Popoldan bo na Brezjah dekanijska molitev za nove duhovne poklice. Ob 15.00 bo molitvena ura, ob 16.00 pa sveta maša.

Prišla je nova številka tednika Družina ter Misijonska obzorja.

Kdor želi danes na koncert v Petrovče, naj se vpiše na list na mizi z oznanili. Odhod avtobusa iz Šmartna bo ob 16.00 izpred pokopališča!