5. postna nedelja (tiha)

Danes popoldan ob 15.00 bo dekanijski križev pot v Žlebeh v župniji Preska. Če bo dež, bo križev pot v župnijski cerkvi v Preski.

Jutri, v ponedeljek, bo zvečer po maši ob 19.30 srečanje za starše veroučencev. Gostja večera bo s. Magda Burger ND, ki nam bo spregovorila na temo Vzgoja in vera z roko v roki.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00.

Križev pot v petek ob 19.00 pripravljajo člani ŽPS in Karitas.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Ivice Pirjevec, Molekova, Grško, Čehova, Ovčakova, Kajakaška, Rocenska, Pločanska. Ob 20.00 bo dekanijsko srečanje mladine in priložnost za sveto spoved v župniji Ljubljana Podutik.

Danes teden je 6. postna nedelja, cvetna. Blagoslov zelenja bo pri maši v Tacnu v soboto ob 19.00, v Šmartnu pa na dvorišču pred cerkvijo pred mašo kakor običajno. Po obeh mašah boste lahko prejeli zakrament bolniškega maziljenja.

Prišla je nova številka Družine.

Župljane vabimo, da postanejo duhovni botri našim prvoobhajancem in jim z darom 5 EUR kupijo molitvenik! Oglasite se v župnijski pisarni!

Istrske župnije nam podarjajo oljčne vejice. Bog povrni za darove, ki jih namenjamo za obnovo istrskih cerkva!

Vabljeni k sodelovanju pri radijskem misijonu na Ognjišču. Več informacij lahko najdete na plakatu pred cerkvijo!

Vokalna skupina Krila vabi na letni koncert, ki bo v petek, 12. aprila, ob 19.30 v Zavodu sv. Stanislava, ponovitev pa v nedeljo, 14. aprila, ob 19.30 v Zalogu.

Hvaležni bomo, če se boste za košnjo trave vpisali na list, ki visi ob vhodu v župnijsko cerkev. Vabimo prostovoljca, ki bi pokosil že pred veliko nočjo!