4. postna nedelja (laetare)

Poslovili smo se od Olge Malovič iz Zgornjih Gameljn. Gospod, daj ji večni pokoj! Naj počiva v miru!

Odhod avtobusa na križev pot na Križno goro bo danes ob 13.00 izpred pokopališča!

Od jutri naprej so večerne maše med tednom že ob 19.00. Jutri bo ob 20.00 dekanijsko srečanje za bralce Božje besede v Domu sv. Vida v Šentvidu.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Ob 20.00 bodo Četrtkovi pogovori o veri. Tema večera bo: Postne in velikonočne navade naših prednikov.

Na prvi petek bo dopoldan obhajanje bolnih in starejših pred prazniki. Ob 18.00 bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi. Križev pot ob 19.00 pripravljajo molitvene skupine. Ob 20.00 pa bo srečanje zakonske skupine Družina in življenje.

Danes teden je 5. postna nedelja, tiha. Ob 15.00 bo dekanijski križev pot v Žlebeh, župnija Preska.

Prišla je nova številka Družine, župnijsko oznanilo List svetega Martina, v katerem je tudi vabilo k velikonočnemu praznovanju v naši župniji, ter Dekanijski vinograd.

Lepo povabljeni k sodelovanju pri postni akciji v župniji! Dar za kuhalnico za misijon s. Urše je 5 EUR, na stranskem oltarju pa v akciji Čista ljubezen zbiramo mila, šampone, praške, zobne paste ipd. za Vincencijevo zvezo dobrote.

Župljane vabimo, da postanejo duhovni botri našim prvoobhajancem in jim z darom 5 EUR kupijo molitvenik! Oglasite se v župnijski pisarni!