3. postna nedelja

Poslovili smo se od Mire Jeras iz Zgornjih Gameljn. V četrtek pa se bomo poslovili od Franca Ovčaka iz Šmartna. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

Danes popoldan ob 14.00 bo križev pot na Rašici.

Jutri, v ponedeljek, je praznik Gospodovega oznanjenja. Sveti maši bosta v župnijski cerkvi ob 9.00 in 18.00. Ob 19.00 bo srečanje biblične skupine. Zaradi pogreba ne bo uradnih ur v župnišču ob 11.00!

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bo priprava staršev in botrov na krst, ob 20.00 pa srečanje birmanskih animatorjev.

Križev pot v petek ob 18.00 pripravljajo ministranti. Za čiščenje učilnic v župnišču so od 19.00 naprej na vrsti starši in učenci 7. razreda.

Danes teden je 4. postna nedelja, Laetare. Odhod na župnijski križev pot na Križno goro pri Ložu bo ob 13.00 izpred pokopališča. Še nekaj prostora je na avtobusu, lahko se čimprej prijavite pri župniku!

Prišla je nova številka Družine in Ognjišča.

Avtobus za župnijsko romanje na Češko konec aprila je že poln, zato prijave niso več mogoče!

Lepo povabljeni k sodelovanju pri postni akciji v župniji! Dar za kuhalnico za misijon s. Urše je 5 EUR, na stranskem oltarju pa v akciji Čista ljubezen zbiramo mila, šampone, praške, zobne paste ipd. za Vincencijevo zvezo dobrote.

Bog povrni za darove ob današnjem ofru! Namenjamo jih za poplačilo stroškov ob obnovi podpornega zidu ter obzidja za župnijsko cerkvijo!

Župljane vabimo, da postanejo duhovni botri našim prvoobhajancem in jim z darom 5 EUR kupijo molitvenik! Oglasite se v župnijski pisarni!