2. nedelja med letom

V ponedeljek se bomo poslovili od Štefana Jakupa iz Tacna, v četrtek pa od Zlatka Levaniča iz Spodnjih Gameljn. Gospod, daj jima večni pokoj! Naj počivata v miru!

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ob 19.00 bo priprava staršev in botrov na krst. 

Za čiščenje učilnic v župnišču so v petek od 18.30 naprej na vrsti veroučenci 5. razreda in njihovi starši.

V soboto bo duhovna obnova župnijskih sodelavcev (pevcev, bralcev, ključarjev, članov ŽPS, ŽGS in Karitas ter drugih). Začnemo ob 9.00 in končamo s skupnim kosilom. Med nami bo br. Miha Sekolovnik OFMCap. Prijave niso potrebne. 

Danes teden je 3. nedelja med letom. Mesečno darovanje namenjamo za stroške ogrevanja v župnijski cerkvi in župnišču.

Prišla je nova številka Družine. 

Na januarske nedelje po mašah ob 9.00 člani občestva Šmarski Šmarnogorci lahko poravnate članarino za leto 2019!

Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Šentvidu vabita na DAN ODPRTIH VRAT v soboto, 26. januarja 2019, od 8.00 naprej. Dobrodošli mladi, starši in vsi, ki vas zanima življenje katoliške izobraževalne ustanove. Udeležili se boste lahko pouka na gimnaziji, spoznali številne obšolske dejavnosti in tudi pestro življenje v dijaškem domu.

V imenu organizatorjev Prazničnega sejma in sodelavk Karitas se lepo zahvaljujemo za zbrane darove v decembru, 1000 EUR, ki bodo namenjeni za pomoč družinam v stiski. Skavti pa so z darovi za Luč miru iz Betlehema zbrali okrog 400 EUR, ki jih namenjajo Vincencijevi zvezi dobrote in skavtskim projektom čez leto.