Gospodovo razglašenje

Nocoj ob 18.00 vabljeni v župnijsko cerkev na božični koncert inštrumentalne glasbe, ki ga pripravljajo družine iz naše župnije.

Jutri, v ponedeljek, bo srečanje Župnijskega pastoralnega sveta v župnišču ob 18.30. Svete maše so od ponedeljka naprej ob delavnikih v župnišču!

V četrtek bo po maši ob 18.00 češčenje Najsvetejšega. Ob 19.00 bo srečanje Župnijskega gospodarskega sveta.

V petek bo ob 19.30 srečanje zakonske skupine Družina in življenje.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti ulice: Cesta vstaje, Tacenska Na Palcah, Vipotnikova. Ob 9.00 bodo vaje za ministrante v župnijski cerkvi.

Danes teden je nedelja Jezusovega krsta, sklep božičnega časa. Ob 9.00 bo družinska maša, pri kateri sodelujejo učenci 7. razreda. Po obeh mašah boste lahko v župnijski cerkvi prejeli bolniško maziljenje.

Prišla je nova številka Družine.

Otroci veroučne šole še v tem tednu lahko k jaslicam ali pri verouku oddate škatlice z darovi adventne akcije Otroci za otroke. Bog povrni!

Naslednjo nedeljo po maši ob 9.00 (in predvidoma v januarskih nedeljah!) člani občestva Šmarski Šmarnogorci že lahko poravnate članarino za leto 2019!

Poročilo o prihodkih v zadnjem času: nabirka za sveti večer – 525 EUR, ob polnočnici – 460 EUR, darovi ob božičnem ofru – 1.840 EUR. Bog povrni!