3. adventna nedelja (gaudete)

V tem tednu začenjamo z božično devetdnevnico, ki bo v župnijski cerkvi ob 18.00. Veroučenci namesto pouka pridejo vsak enkrat k devetdnevnici! Vsak dan bo pol ure pred mašo tudi priložnost za sveto spoved.

V sredo bo spovedovanje v Šentvidu od 19.00 naprej. Na voljo bo več spovednikov.

Skavti bodo prinesli Luč miru iz Betlehema k božični devetdnevnici v četrtek ob 18.00, potem pa jo boste lahko prejeli vsak dan do nedelje.

Za čiščenje učilnic v župnišču so v petek od 19.00 na vrsti starši učencev 4. razreda. Dopoldan pa bo obhajanje bolnih in starejših po domovih pred prazniki (v januarju za prvi petek ni obhajanja!).

Priložnost za sveto spoved bo v naši župniji v soboto od 17.00 naprej, ko bosta na voljo spovednika od drugod.

Danes teden je 4. adventna nedelja. Ob 19.00 bo blagoslov jaslic pri Ježku v Tacnu.

Prišla je nova številka Družine ter Dekanijski vinograd. V prilogi dekanijskega lista so podatki in kontakti vseh župnij v dekaniji ter urniki maš.

Lepo vabljeni na praznični sejem, ki bo v soboto, 22. decembra, kakor že nekaj let potekal na Cesti v Gameljne (ulica pred župnijsko cerkvijo v Šmartnu). Sejem bo od 16.00 do 20.00. Na njem se vedno predstavljajo domače skupine, lahko pa boste dobili tudi toplo pijačo in prigrizek. Izkupiček je namenjen Župnijski Karitas Šmartno.

Razpored z molitvenimi nameni v času devetdnevnice je na mizi z oznanili!