2. adventna nedelja

Jutri, v ponedeljek, ob 17.00 ni uradnih ur v župnišču! Svete maše bodo v tem tednu v tišini, brez petja.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00. Ker je to god sv. Lucije, ne pozabimo posaditi božičnega žita.

Za čiščenje župnijske cerkve so v soboto na vrsti: Ulica bratov Novak, Pot na goro, Pot k studencu, Seunigova, Šturmova, Thumova, Ulica Janeza Rožiča. Ob 9.00 bodo vaje za ministrante v župnijski cerkvi. Ob 20.00 bo v župniji Ljubljana Podutik dekanijsko srečanje mladih in priložnost za sveto spoved.

Danes teden je 3. adventna nedelja, Gaudete.

Prišla je nova številka Družine, Misijonskih obzorij ter Praznične Družine. Na mizi z oznanili lahko vzamete Marijanske koledarje (priporočeni dar 2.5 EUR) in Pratike (5 EUR).

Od 1. decembra lahko v župnijski pisarni darujete za svete maše za prvo polovico leta 2019 (januar-julij). Še v tem tednu lahko oddate vaše namene za akcijo Za živo upanje – za živo Cerkev, ki se jih bomo spomnili v času božične devetdnevnice.

Na današnjo nedeljo lahko po obeh mašah prejmete zakrament bolniškega maziljenja. K zakramentu lahko pristopite vsi tisti, ki ste v kakršni koli telesni ali duševni stiski, težki bolezni, pred porodom ali drugi nevarnosti … Zakrament lahko prejmemo enkrat letno, če pa se stanje ne izboljša, lahko tudi večkrat. Ob tem smo povabljeni, da čimprej opravimo tudi sveto spoved!

Poročilo o prihodkih v zadnjem času: darovanje za klopi ob Martinovi nedelji – 1.840 EUR, darovi 1. adventne nedelje – za Škofijsko Karitas: 695 EUR, za Župnijsko Karitas: 300 EUR. Bog povrni!