Jezus Kristus, kralj vesoljstva

Danes zvečer ob 18.30 vabljeni v župnijsko cerkev na koncert komornega zbora Megaron.

Srečanje biblične skupine bo jutri ob 18.30 v župnišču, seja Gospodarskega sveta pa v sredo, prav tako ob 18.30 v župnišču.

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 18.00.

Ob prazniku sv. Andreja, apostola, bo sveta maša pri podružnici v Srednjih Gameljnah ob njegovem godu v petek ob 18.00, obhajanje patrocinija pa v soboto ob 19.00. Sodeluje vokalna skupina Krila.

V soboto začenjamo z devetdnevnico na čast Brezmadežni, in sicer z mašo ob 18.00 v župnijski cerkvi. Družine vabimo, da sprejmejo za en večer Marijo k sebi in povabijo sosede in sorodnike k skupnemu srečanju in molitvi!

Danes teden je 1. adventna nedelja, nedelja Karitas. Pri obeh nedeljskih mašah bo pušca namenjena škofijski in župnijski Karitas. Bog povrni! Pri maši ob 9.00 se bomo spomnili vseh pokojnih, ki so od nas odšli v zadnjem cerkvenem letu. Ob 15.00 bo dekanijsko srečanje ŽPS na Ježici.

Od 1. decembra že lahko darujete za svete maše za prvo polovico leta 2019 (januar-julij). V imenu gospoda župnika lepo prosimo, da se nameni za svete maše darujejo v župnijski pisarni, saj gre za svete stvari, in ker težko pričakujemo, da si sredi ulice moremo vse zapomniti in zapisati.