33. nedelja med letom

Jutri, v ponedeljek, zaradi Duhovniških dni ne bo uradnih ur v župnišču!

Priprava staršev in botrov na krst bo izjemoma v sredo, ob 19.00 v župnišču, krščevanje pa v nedeljo po maši ob 9.00.

V četrtek je god sv. Cecilije, zavetnice cerkvene glasbe. Pevcem, inštrumentalistom in organistom iskreno čestitamo! Zahvalna maša bo ob 18.00, ko bo med nami naš rojak, upokojeni nadškof, msgr. Alojz Uran. Po maši bo potopisno predavanje o Kanadi (okrog 18.45). Vabljeni!

Za čiščenje učilnic v župnišču so v petek od 18.00 naprej na vrsti starši 2. razreda veroučne šole. Ob 19.00 pa bo srečanje za vse starše učencev 2. razreda v župnišču.

Danes teden je praznik Jezusa Kristusa, Kralja vesoljstva, sklep cerkvenega leta. Ob 9.00 bo sprejem novih ministrantov. Ob 18.30 vabljeni na letni koncert zbora Megaron pod vodstvom Damijana Močnika, ki bo v župnijski cerkvi v Šmartnu.

Na današnjo nedeljo lahko po obeh mašah prejmete zakrament bolniškega maziljenja. K zakramentu lahko pristopite vsi tisti, ki ste v kakršni koli telesni ali duševni stiski, težki bolezni, pred porodom ali drugi nevarnosti … Zakrament lahko prejmemo enkrat letno, če pa se stanje ne izboljša, lahko tudi večkrat. Ob tem smo povabljeni, da čimprej opravimo tudi sveto spoved!