26. nedelja med letom

V četrtek bo češčenje Najsvetejšega po maši ob 19.00. Ob 20.00 bodo v župnišču Četrtkovi pogovori o veri. Med nami bo gost, eksorcist novomeške škofije, p. Peter Vrabec OFM. Tema večera bo: Imeti opravek s hudim duhom? Kaj pomeni biti obseden?

Na prvi petek bo dopoldan obhajanje bolnikov in starejših po domovih. Uro pred večerno mašo bo priložnost za sveto spoved v župnijski cerkvi.

Diakonsko posvečenje za ljubljansko nadškofijo bo v soboto ob 15.00 v župnijski cerkvi v Šentvidu. Posvečeni bodo: Rok Pogačnik (župnija Radovljica), Gregor Bregar (župnija Ljubljana Šentvid) ter Tadej Ložar (župnija Dol pri Ljubljani). Kandidate priporočamo v molitev!

Danes teden je 27. nedelja med letom, rožnovenska. V mesecu rožnega venca, ki ga bomo molili pol ure pred večerno mašo, smo lepo povabljeni k skupni molitvi!

Prišla je nova številka Družine, Ognjišče ter župnijsko oznanilo, List svetega Martina. V prilogi je tudi vabilo na župnijski dan ter list za novembrske namene za rajne. Svoj namen čimprej oddajte v poseben nabiralnik v župnijski cerkvi. Bog povrni za priložene darove!

Dela v župnijski cerkvi še niso pri koncu. Čakamo še klečalnike, zato vas naprošamo, da čim manj stopate po radiatorjih! Hvala za razumevanje!

Vsi, ki ste bili naprošeni, da nabirate zelišča za čaj, lahko posušena prinesete v tem tednu v župnišče. Bog povrni!